סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/09/2014 | 17:29 | מאת: הילה

איזה משחות הכי יעילות למניעת סימני מתיחה בהריון? ומאיזה חודש מומלץ להתחיל למרוח על מנת להפחית את הופעתם?

הילה שלום, ניתן למרוח תכשירים למניעת סימני מתיחה מתחילת ההריון, או לפחות מרגע שיוצאת הבטן. תכשירים מומלצים הם: שמן נבט חיטה, שמן הריון של וולדה, אלסטן וסטריה. ליאת

15/09/2014 | 01:30 | מאת: מיטל

שמן ההריון של וולדה עליו את ממליצה מכיל wheat germ oil העשיר בויטמין A. בכתבה שפורסמה באתרכם לפני פחות מחודשיים ישנה אזהרה מפני ויטמין A בהריון. אשמח אם תוכלי להבהיר את העניין. מקומות רבים ממליצים על וולדה ואני תוהה אם הם מודעים לכמויות הויטמין A שהוא מכיל... תודה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות