ביאפין בגן הילדים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/09/2014 | 11:54 | מאת: נעם

שלום רב, בני בן שנה ועשרה חודשים, ננשך בגן על ידי ילד אחר בזרועו, נשיכה לא רצינית שלא פגעה במרקם העור אלא השאירה אדמומיות. מנהלת הגן מרחה על הזרוע ביאפין Biafine לאלחוש הכאב ללא חבישה. רקע היסטורי, לפני כשנה בני הובהל למיון עקב תגובה אלרגית מבלי ממצאים מסכמים. חוזר גני הילדים אוסר שימוש בתרופות ע"י הצוות אך כאן הצוות הציג את המוצר כטבעי. באופן טבעי ילדים נוגעים במשחה ומכניסים את הידיים לפה ובכך צורכים את המוצר באופן אורלי וגם משפשפים את העיניים. מהי המלצתכם בנושא? תודה מראש, נעם.

נעם שלום, ביאפין היא תרופה. המלצתי היא לעבוד לפי נהלי משרד הבריאות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות