איבופן 400

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/09/2014 | 09:42 | מאת: עדנה

שלום רב, לאחרונה כמעט מידי לילה יש לי כאבים יותר נכון הטרדה בשרירי הרגליים וזה מפריע לי להירדם. קמתי-לקחתי איבופן400 - וששאלתי האם כדור זה נכון? (לוקחת לפני השינה גם סידן למציצה)יש עוד תרופה antileg cramps האם היא טובה יותר?? האם יש מיגבלת על שימוש ממושך? אני בת 74 פחות או יותר בריאה. לוקחת בבוקר!רבע כדור ניאובלוק. אציין שכבר שנה איני נוטלת ליפיטור או סטטין אחר שעלול לגרום לקפיצות ברגליים... אודה על הסבר מפורט - תודה עדנה

עדנה שלום, שימוש בכדורי מגנזיום, כדוג' antileg cramps לפני השינה, יכול להקל מאוד על התכווצויות השרירים המתרחשות במהלך השינה. בגילך, עדיף להימנע משימוש קבוע בכדורי איבופן וגם אין וודאות שיתנו הקלה, מכיוון שאינם מרפים שרירים, אלא רק מקלים על כאב ודלקת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות