אדרל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/09/2014 | 13:06 | מאת: אהרון

שלום, מהו תהליך לרכישת Adderall להפרעת קשב וריכוז? כמה זמן זה לוקח כדי לקבל האישור לטופס 29 ממשרד הבריאות תודה

אהרון שלום, התרופה Adderall אינה רשומה בארץ ולכן יש צורך באישור ממשרד הבריאות לייבא או לבצע הזמנה שלה. האישור הזה הוא בעצם טופס 29ג'. את הטופס ממלא הרופא וחותם עליו ובית המרקחת בו אתה מעוניין לרכוש את התרופה שולח אותו למשרד הבריאות לאישור. ברגע שיש אישור חתום ממשרד הבריאות יוכלו להזמין עבורך את התרופה, ולנפק אותה בתמורה למרשם חוקי. קבלת האישור תלויה במחוזות השונים של משרד הבריאות ויכולה לקחת בין יום לשבועיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות