RULID

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/09/2014 | 14:43 | מאת: חגית

בתי קבלה רוליד 150 לדלקת גרון, המצב החמיר בינתיים והיא מאד סובלת בד"כ היא קיבלה אוגמנטין 875 הרופאה הסכימה לתת אוגמנטין אבל מאד מאד המליצה על הרוליד, בדיקת משטח גרון עוד לא הגיעה אבל בתי סובלת מאד, קשה לה לשתות לבלוע וכו'. האם להשתמש עוד ברוליד או ללכת על המוכר? היא רופאה מעולה יש לציין אבל אינני מבינה את התעקשותה, אשמח לתגובתך. תודה.

חגית שלום, לא ציינת כמה ימים בתך נוטלת את התרופה ללא תגובה. רוליד היא תרופה יעילה לגרון, אבל לרוב, אם אין רגישות לפניצילין, רושמים תרופה ממשפחת הפניצילין (לדוג' אוגמנטין). נשאלת השאלה מדוע הרופאה מתעקשת על רוליד? לדעתי, אם אין הטבה אחרי 3 ימי טיפול, ניתן להתייעץ לגבי החלפת טיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות