כאבי בטן עצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/09/2014 | 10:22 | מאת: חן

בני בן החודשיים סובל כבר כמה ימים מכאבי בטן ממש! לא יוצא לו!!! אתמול עזרתי לו בגירוי פי הטבעת עם וזלין וזה עזר והשתחרר מעט אך עדיין סובל ומתאמץ מאוד ולוחץ ונהיה אדום ולא יוצא לו! מסכן בוכה ומתעצבן! מה ניתן לעשות לו? לתת לו? חייב רק מרשם רופא וייעוץ רופא תחילה?!?!

חן שלום, בגיל חודשיים צריך להתייעץ עם רופא לגבי טיפול בעצירות. ניתן לעסות את הבטן ה[בתנועה מעגלית או לנסות קיפול בעדינות רבה של הברכיים לכיוון החזה. אם את נותנת תחליף חלב, ניתן לנסות להחליף לסוג אחר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות