שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/09/2014 | 12:04 | מאת: חיים

האם אפשר לקחת פראמין (לטיפול בבחילות והקאות) וגם BENEFIBER (סיבים תזונתיים) ביחד עם התרופות הבאות : viepax xr , seroquel , lamictal , miro , clonex , בונדורמין , פנרגאן , מודאל , omepradex , spasmalgin , קלמנרבין , רוזובסטטין , לקחת אותם ביחד ?

חיים שלום, במצב של ריבוי תרופות, כמו שאתה נוטל, מומלץ לפנות לייעוץ תרופתי אישי. אתייחס רק לפרמין ובנפייבר ביחס לתרופות הקבועות ולא להתנגשויות בין התרופות הקבועות. בנפייבר ניתן לקחת בתנאי שמפרידים לפחות שעתיים מנטילת תרופות. פראמין לא מומלץ לשלב עם התרופות שאתה נוטל עקב סיכוי מוגבר לפתח תופעות לוואי חמורות כמו הפרעות תנועה דמויות פרקינסון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות