אקמול פוקוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/09/2014 | 23:51 | מאת: דנה

שלום קראתי בעלון לצרכן שבין המרכיבים יש גם קפאין ( Caffeine anhydrous ) קפאין אמור לעזור לכאבי ראש? ידוע שזה בעייתי בכאבי ראש. כמו כן ישנו מרכיב של אספירין ( Caffeine anhydrous ) במינון של 250 מ"ג לכדור, כשההמלצה היא לקחת 2 כדורים. זה לא בעייתי מבחינת דימומים? איזה עוד כדורים ישנם לכאבי ראש ומיגרנה? תודה

דנה שלום, השילוב של קפאין עם שאר המרכיבים הפעילים באקמול פוקוס נותן אפקט שיכוך כאבים טוב יותר, בעיקר לכאבי ראש. אספירין כמשכך כאבים ניתן במינון של 500 מ"ג. אם יש מחלת רקע או טיפול תרופתי שמגביר את הסיכון לדמם, אז יש להימנע מנטילת אספירין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות