ALTERNA FORTE

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/09/2014 | 12:39 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 46 והתחלתי מוקדם את גיל המעבר לפני כשנה והייתי רוצה לדעת האם מומלץ?תופעות לוואי והאם עוזר? וכמובן סכנות וכו' או האם מומלץ משהו אחר ועדיף טבעי, כי שמעתי שללא טבעייש סכנה. הרופא המליץ לקחת בינתיים ל 3 חודשים ועד גיל חמישים ואז להפסיק. תודה רבה ורצוי תשובה למייל.

מיכל שלום, יש מגוון רחב של תכשירים טבעיים להקלה על תופעות גיל המעבר. להתאמה ספציפית צרכייך, מומלץ לפנות לנטורופת/ית. אלטרנה מבוסס על פיטואסטרוגנים וקוהוש שחור. פיטואסטרוגנים לא מומלצים למי שיש היסטוריה או גורמי סיכון לסרטן השד, ללא התייעצות עם רופא. קוהוש שחור מקושר לפגיעה בכבד במקרים נדירים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות