תולעים בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/10/2014 | 06:56 | מאת: שירו

שלום,אני בחודש שישי להריון וישלי תולעים.תופעת התולעים הינה שכיחה וכרונית אצלי הם פשוט באים והולכים בתקופות ניסתי ורמוקס שהועיל לתקופה והם שוב חזרו..מה עלי לעשות?האם זה מסכן את העובר התולעים? ניסתי גם טחינת זרעונים ללא הועיל..חייבת עזרה ועצה!!

שלום, ניתן לנסות כמוסות שום או טיפות הומאופתיות. ניתן למרוח וזלין על פי הטבעת כל ערב ובכך למנוע מהתולעים לצאת ולגרום לגרד. ניתן להתייעץ עם מרכז טרטולוגי לגבי שימוש בוורמוקס במהלך ההריון. לא צפויה סכנה לעובר.

מנהל פורום תרופות ורוקחות