כדורי פארמטון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/10/2014 | 21:41 | מאת: מרווה

האם מומלץ לבני הגיל השלישי ומעלה ליטול כדור פארמטול, האם ניתן להשיג בסניפים שלכם? האם יש יתרון לפארמטון על פני מולטיויטמין אחר הקיים בשוק?

מרווה שלום, כדורי פרמאטון מומלצים לבני הגיל השלישי (למעט אנשים שמקבלים קומדין או שסובלים מיתר לחץ דם לא מאוזן). ניתן להשיג בסניפי הרשת. יתרונם של הכדורים הוא שהם מיוצרים במפעל תרופות, יש עליהם מידע ממחקרים, הויטמינים בכמוסה הם בצורת נוזל ולכן בעלי ספיגה טובה, מכילים גם ג'ינסנג ולציטין. ליאת

29/08/2015 | 12:35 | מאת: נווה

האם מותר לקחת פרמטון ללא הגבלת זמן?

מנהל פורום תרופות ורוקחות