שלום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/10/2014 | 13:11 | מאת: יוסי

אני שותה כל יום ציפרלקס 15 מג. ו 2 כדורים של לנסופרזול 30 מג. רשום בעלון שאסור לנטול אותם בייד.אני כבר חודש ככה. האם עשיתי משהו?מסוכן. מה עלי לעשות.?

יוסי שלום, אין איסור גורף על השילוב, אך מכיוון שאתה נוטל מינונים יחסית גבוהים של התרופות, כדאי להתייעץ עם רופא לגבי התאמת מינון. צריך לשים לב לתופעות לוואי של סחרחורת, דופק לא סדיר, כאבים בחזה, הזעת יתר, עליית חום גוף לא מוסברת, הפרעות ברפלקסים ובתנועה, הזיות או כל דבר חריג אחר. ליאת

02/10/2014 | 15:59 | מאת: יוסי

מותר לצום עם דלקת בוושט?

מנהל פורום תרופות ורוקחות