חתכים בזווית השפתים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/10/2014 | 12:07 | מאת: יוסי

שלום בן 27 סובל במשך שנה וחצי מחתכים אודם ויובש. המלצת לי בפוסט הקודם על משחת משושת וקומפלקס b. היתי אצל הרופא עור נתן לי דקטקורט וביטל את הקטע של הויטמין אבל גם לא עוזר. האם יכול להיות בגלל שחצי יום המשחה לא היתה בקירור? מה נותר לעשות?

יוסי שלום, חצי יום מחוץ למקרר, בטמפרטורה סבירה, לא פוגעים ביעילות הקרם. יכול להיות שתצטרך לסיים את הטיפול כדי לראות שיפור. ליאת

05/10/2014 | 14:56 | מאת: יוסי

הוא אמר לי עד חמישה יימים סיבוב ראשון עזר קצת לאחר כמה ימים חזר . עכשיו התחלתי שוב יום שלישי כולי חתכים . הרופא משפחה נתן לי טיג'ל זה מתאים? מה נשאר לי לעשות?

יוסי שלום, טיג'ל היא תרופה מאלחשת בלבד ואין לה פעילות מרפאת פצעים. אוכל לרשום שמות של עוד תכשירים שיכולים להתאים (שלח לי הודעה אם אתה מעוניין), אך לדעתי, אתה צריך למצוא מומחה שיידע לזהות בוודאות מהו הרקע לחתכים, וייתן טיפול בהתאם. אני לא רואה מניעה להמשיך לקחת ויטמיני B, זה לא יכול להזיק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות