he shou wu

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2014 | 18:13 | מאת: שמואל

שלום האם יש בעיה בנטילת הצמח/תוסף הסיני (he shou wu (Fo-Ti ? קראתי על מקרים בודדים באנגליה של פגיעה בכבד, אינני יודע אם מדובר היה בתוסף של חברה מוכרת (יש את התוסף בחברות מוכרות עם רישיון כמו NOW ועוד) או שמא מדובר בתרכובת סינית. והאם יש מניעה מליטול אותו כאשר יש כבד שומני? תודה

שמואל שלןם, איני מכירה את התוסף. ממה שקראתי עליו באינטרנט, יש דיווחים ספורים על דלקת כבד בעקבות השימוש בו, ולכן, התוסף אינו מומלץ למי שסובל מבעיות בכבד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות