אבאונד - פרטיב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2014 | 19:01 | מאת: אלון

שלום האם יש העדפה למי מהם למטרת ריפוי פצעי לחץ לאדם שמקבל תזונה דרך זונדה ורמת החלבון נמוכה מאוד, ובכלל המצב הכללי והתזונתי ירוד? אבאונד מזון ייעודי , להשלמה תזונתית במצבים הדורשים תמיכה באיחוי פצעים או בבניית מסת גוף כחוש. פרטיב מזון רפואי נוזלי מוכן לחולים עם מצוקה מטבולית.

אלון שלום, מומלץ להתייעץ עם מומחה תזונה או רופא. פרטיב יכול לשמש להזנה מלאה (מכיל ויטמינים, מינרלים, חלבון, פחמימות ושומן) ואבאונד אינו משמש כמקור תזונה יחיד ומתווסף לתזונה מלאה ומאוזנת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות