...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/10/2014 | 13:39 | מאת: אורטל

היי אני מניקה הילדה שלי בת חודשים עוד שבוע.. היו לה ממש יציאות טובות בלי הגזמה אחרי כל הנקה לפחות 6-7 פעמים ביום ב10 ימים האחרונים בקושי יש לב יציאות היא סובלת מגזים רק שאני עוזרת לה וגם בקושי היא מוציאה עכשיו היא כבר 3 ימים לא עשתה כלום.. ניסיתי טיפות, וניסיתי לאכול דברים רכים אך אען שיפור האם יש משהו לקחת כדי שיוכל לחזור לה יציאות נורמליות ?

אורטל שלום, עצירות של 3 ימים אצל תינוק יונק אינה מחייבת טיפול. עד 5 ימים של עצירות בתינוק יונק נחשב עדיין למצב תקין. ניתן לתת טיפול לתופעת הגזים המותאם לתינוקות, לעסות בעדינות את הבטן בתנועות מעגליות, ולהניע בעדינות את הרגליים (כיפוף הברכיים לכיוון הבטן). אם זה ממשיך, התייעצי עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות