בנוגע להודעתי חתכים בשפתים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/10/2014 | 21:59 | מאת: ייוסי

הרופא עור טען שזה פטריה אבל זה תמיד חוזר . אשמח לקבל שמות של תכשירים

08/10/2014 | 12:21 | מאת: יוסי

אם אני חושד בחוסר של B2 עקב החתכים אני אקנה רק B2 או כל הקומפלקס? כי אני מפחד שתהיה לי הרעלת ויטמינים או משהו אם לא חסר לי זה אפשרי?

יוסי שלום, לגבי ויטמיני B. מדובר בויטמינים מסיסי מים שלא מצטברים בגוף, ולכן אין חשש להרעלה במינונים מקובלים. ניתן לעשות הפסקה אחרי חודשיים טיפול. ציינת שקיבלת בעבר תכשיר נגד פטרת (דקטקורט). טיפול בפטרת עשוי להיות ארוך ולקחת זמן. ניתן להתייעץ עם הרופא לגבי התחלת טיפול בדקטקורט והמשך טיפול בתכשיר אחר, ללא סטרואידים, שפחות מתאימים לטיפול ממושך. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות