דבש רפואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/10/2014 | 23:28 | מאת: אור

שלום מה הייתרונות של דבש רפואי (Medihoney למשל) לטיפול בפצעי לחץ? זה אנטיבקטריאלי? זה משמש גם להטרייה במקרה ויש רקמות נמקיות/פיברוטיות? זה מעודד צמיחה של תאים וסגירת הפצע? והאם זה מתאים גם לפצע לחץ בדרגה 4 או שיש התוויות ספציפיות לאיזה דרגה זה מתאים? תודה

אור שלום, תכשירים לפצעי לחץ המבוססים על דבש מספקים סביבה תומכת לריפוי הפצע. תכשירים ברמה רפואית הם אנטיבקטריאליים, מעודדים צמיחה של תאים, ומסייעים להטריה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות