צינון וגירוי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/10/2014 | 14:03 | מאת: נתנאל

היי ליאת אני מצונן ויש לי גירודים קטנים כאלה בגרון , אני מצונן חזק שקשה לי לינשום דרך האף ! מה אני יכול לעשות עכשיו יום שבת ??? זה דחוף

נתנאל שלום, כדי להקל על הנשימה, ניתן להשתמש בתרסיס מי מלח או בתרסיס תרופתי (אוטריווין, אלרין) לאף סתום. ניתן להשתמש בתרופות ללא מרשם להקלה בתסמיני הצטננות (דקסמול סינוס או אקמול צינון, קולדקס, נוסידקס, וכו'). יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש. פנה לבית מרקחת לקבלת ייעוץ. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות