נשירה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/10/2014 | 18:34 | מאת: יעל

היי ליאת. אני כמעט ארבעה חודשים אחרי לידה והשיער נושר לי בכמויות. גם לאחר מקלחת, וגם כאשר השיער יבש. האם יש פיתרון טבעי כל שהוא? או שעליי לפנות לרופאת המשפחה?

יעל שלום, אם את מניקה, תוכלי להמשיך ליטול את הויטמינים שנטלת בתקופת ההריון ולהשתמש בשמפו טבעי נגד נשירה. אם אינך מניקה, תוכלי לבחור ממגוון תוספי התזונה הקיימים לסיוע בבעיות נשירה (מולטיוימינים למיניהם, תכשירי סיליקה או כמוסות על בסיס חומצות אמינו). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות