קלמנרבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/10/2014 | 20:01 | מאת: שרונה

האם קלמנרבין יכול להיות תחליף לתרופות פסכיאטריות כמו קלונקס או ויאפקס שעדין לא נלקחו, או שיש תרופות הרגעה על בסיס טבעי להתקפי פאניקה או ירדה. תודה

שרונה שלום, ישנם טיפולים טבעיים להרגעה ולבעיות חרדה, אך הם לא נחקרו ולכן קשה להשוות אותם לתכשירים רפואיים. קלמנרבין ניתנת בעיקר לבעיות של מתח ועצבנות. אם המצב אינו חמור, ניתן לנסות תכשיר טבעי. אם את מעדיפה טיפול טבעי, ניתן להתייעץ עם הרופא לגבי תכשיר תרופתי המבוסס על צמח מרפא בשם רמוטיב (דורש מרשם). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות