חיזוקית של הדס לתינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2014 | 19:58 | מאת: תומר

שלום רב , אני לתאומות בנות שנה ועשרה חודשים האם מומלץ לתת כעת לפני החורף חיזוקית של הדס ? האם מצריך התייצות עם רופא הילדים ? האם יש תופעות לוואי או סיכון כלשהו בצריכתו ? תודה רבה

תומר שלום, ניתן לתת תוסף תזונה המיועד לחיזוק המערכת החיסונית, כגון חיזוקית. אם יש רגישויות ואלרגיות כדאי להתייעץ עם רופא ילדים. סיכון יש במקרה של אלרגיה למרכיבי המוצר. חשוב לעשות הפסקות בשימוש (להשתמש 5 ימים בשבוע או הפסקה של שבוע אחרי מס' שבועות)ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות