ציפרלקס וחומציות בקיבה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/10/2014 | 18:37 | מאת: דנה

שלום רב, לפני מספר חודשים התחלתי בטיפול בציפרלקס, אני מרגישה הרבה פעמים אחרי שאני לוקחת תחושה מוזרה כזאת שכאילו משהו מכרסם לי בקיבה ואם אני לא אוכלת זה ממש מפריע לי ולא מפסיק (זאת לא תחושת רעב רגילה) ותחושה של צריבה כזאת כאילו תולעים מכרסמות לי בבטן ועם האכילה זה מפסיק בדר"כ, האם אלו סימנים של חומציות בקיבה? האם הציפרלקס גורמת לכך? ואם כך אילו בדיקות עלי לעבור ומה רצוי לעשות כנגד זה?

דנה שלום, ציפרלקס יכולה לגרום לצרבת או אי נוחות בקיבה. התרופה יכולה גם לגרום לדימומים במערכת העיכול, ולכן כדאי להיבדק ע"י רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות