*דחוף* כלה עם מחזור לא סדיר - פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/11/2014 | 11:48 | מאת: גיל

שלום רב, בחודשים האחרונים אני מטופלת אצל רופא נשים שהחליט שעליי להפסיק לקחת גלולות עקב דימומים לא סדירים. אני כבר כשלושה וחצי חודשים ללא גלולות. מתחתנת בעוד שבוע. נתן לי פרימולוט-נור לדחיית המחזור. עדיין לא קיבלתי מחזור החודש, הדימום היחיד היה כ48 שעות לפני שבועיים. הרופא הנחה אותי לספור 14 יום מהתחלת הדימום ואז להתחיל עם הפרימולוט-נור. הבעיה היא זה היה הדימום היחיד החודש... היום הוא היום ה14 ואני אמורה להתחיל לקחת את הכדור. השאלה היא באיזה מינון עליי לקחת אותו? ע"ג הקופסה יש מדבקה שאומרת כדור אחד, אם אני לא טועה הרופא אמר מינון אחר אבל שזה יהיה תלוי בסיטואציה ומכיוון שעדיין לא קיבלתי זה בעייתי יותר. אני לא מצליחה להשיג את הרופא כבר שבוע. בבקשה עזרו לי. מה עליי לעשות?

גיל שלום, מומלץ ליצור קשר עם בית המרקחת בו רכשת את התרופה ולוודא מהו המינון הרשום על המרשם. את המינון המדויק יכול לתת רק הרופא המטפל. המינון המקובל הוא בדר"כ פעמיים ביום, אך חשוב לוודא זאת מול הרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות