קלרינז רפטאבס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/11/2014 | 13:07 | מאת: רפי

שלום ליאת אני סובל מנזלת אלרגית ,ניתן לי קלארינס ל14 יום שאלותי... 1-האם לאחר 14 ימי טיפול לא תחזור האלרגיה ? 2-לאחר הנטילה יש לי בעיות רציניות בהטלת שתן, לסבול עד תום הטיפול או להפסיק 3-אני נוטל ארגנין 3גר,לפני אמון כשר,יש התנגשות? תודה רפי

רפי שלום, אם בתום הטיפול עדיין תהיה חשוף לארלגן, האלרגיה עשויה לחזור. הפרעות בהטלת שתן אינן תופעת לוואי של הטיפול, אך הוא אינו מומלץ למי שסובל מבעיות במתן שתן. מומלץ להתייעץ בהקדם עם רופא. אין התנגשות מדווחת עם ארגינין ליאת

06/11/2014 | 22:03 | מאת: רפי

1-לא מומלץ עם בעיות שתן כי הוא מחמיר אותן כנראה 2-האלרגיה עלולה לחזור לעניות דעתי כדאי להםסיק את הטיפול רפי

מנהל פורום תרופות ורוקחות