מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/11/2014 | 18:18 | מאת: טל

זו מחלה מסוכנת? בנוסף,כשאומרים לחולה במחלה זו להימנע ממאמץ,למה הכוונה מאמץ? מותרת ריצה ומשחקי כדור? בנוסף מה ניתן לעשות כדי לזרז את ההחלמה? האם יש מאכלים מסויימים שמומלץ לאכול?

טל שלום, מדובר במחלה ויראלית, שלעיתים עלולה להסתבך. הימנעות מפעילות גופנית חשובה כדי למנוע סיבוכים מסכני חיים (קרע בטחול). הטיפול הוא בעיקר תומך: מנוחה ושתיה מרובה, הקלה סימפטומטית על חום וכאבים. במקרים של סיבוכים כמו זיהום חיידקי משני או נפיחות בגרון שחוסמת מעבר אוויר, יש לפנות לרופא לקבלת טיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות