חוסר ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/11/2014 | 12:40 | מאת: שירה

שלום, בני בן 7 בררן מאוד במזון. לא אוכל ירקות פירות (למעט תפוח), בשר עוף או דגים. התזונה מתבססת על ביצים גבינה צהובה ולחם ועוד מספר מאכלים מעטים. בדיקת הדם הראתה חוסר ברזל לכן צריך לקבל השלמה. ( טרם התחלנו) מזה תקופה אני נותנת לו מולטיויטמין יומי לילדים (2 דובונים ליום) לציין שאת המולטיויטמין התחלתי ללא מרשם רופא. ( רכשתי לפני בדיקת הדם). האם ניתן לשלב גם את המולטי ואת הברזל או שאין לתת את המולטיויטמין?

שירה שלום, ניתן לשלב בין מולטיויטמין של יומי לבין ברזל, בהפרש של שעתיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות