אומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/11/2014 | 22:44 | מאת: מיטל

היי, אני קראתי שאומגה 3 עוזרת לזיכרון, האם זה נכון והאם ישנם מוצרים אחרים שעוזרים לשפר את הזיכרון. תודה.

מיטל שלום, אומגה 3 מסייעת לשיפור זיכרון. ניתן לקחת אותה כמרכיב בודד או בקומפלקס של מס' מרכיבים ביחד. ברפואה הטבעית ישנם מספר תוספי תזונה שמייעדים אותם לבעיות זיכרון כמו: ג'ינקו בילובה, פוספטידיל סרין, B-קומפלקס. מי שנוטל תרופות מרשם או סובל ממחלות כרוניות, צריך להתייעץ עם רופא לפני שימוש בתוספי תזונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות