אדרל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/11/2014 | 13:35 | מאת: רחלי

שלום ליאת רציתי בבקשה לדעת מה הפרוצדורה לקנות אצלכם אדרל ? לי יש איבחון של הבן שלי האם מספיק להביא את האיבחון ולקנות< ואשמח לדעת מחיר?

רחלי שלום, ראשית, אצלנו ניתן לרכוש אדראל גנרי ולא מקורי. הפרוצדורה זהה בכל מקום: הרופא ממלא טופס שנקרא 29ג' וחותם עליו. את הטופס הזה מגיש בית המרקחת אליו פנית למשרד הבריאות כדי לקבל אישור (זה מכיוון שהתרופה הנ"ל אינה רשומה בארץ). ברגע שיש אישור (כל אישור תקף לחצי שנה), יש להביא מרשם רופא תקין לקבלת התרופה. התרופה תסופק רק אם המרשם עונה על דרישות החוק. המחיר תלוי במינון ובכמות הכדורים ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות