מכשיר אדים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/11/2014 | 15:19 | מאת: הודיה

שלום רב, רציתי לדעת האם יש לכם מכשיר אדים לתינוקת והאם המכשירים הללו בריאים האם הם תקינים לשימוש או שעדיף שלא? תודה רבה על התשובה

הודיה שלום, יש לנו מכשירי אדים. המכשירים הם בטוחים לשימוש בתנאי ששומרים על ניקיון המכשיר בהתאם להוראות ההפעלה. בגלל אירועים בודדים של זיהום בתינוקות שהשתמשו במכשיר אדים קרים (וההורים לא הקפידו על ניקוי המכשיר), איגוד רופאי הילדים יצא בשנה שעברה בהמלצה לא להשתמש במכשירי אדים קרים. משרד הבריאות לא אסר שימוש במכשירי אדים, אך נתן הנחיות הפעלה ספציפיות. ההמלצה שלי היא להתייעץ עם רופא לפני שימוש באדים קרים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות