תרופת פפברין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/11/2014 | 19:12 | מאת: כהן לינדה

לי יש בעיה עם בקע סרעפתי, ולפעמים תוקף אותי כאב מבית הסרעפת לגב. אני קצת נלחצת, לוקחת את הכדור פפברין ואחרי כחצי שעה עד שעה הכאב חולף אבל לא לגמרי. האם אפשר לקחת את הכדור הזה יותר מפעם אחת ביום, והאם באמת הכדור הזה מתאים לכאב הנ"ל. תודה לכל המשיב

לינדה שלום, פפברין היא תרופת מרשם. השימוש בה ייעשה רק באישור רופא. ניתן לקחת את הכדור עד 3 פעמים ביום, אבל אם מדובר בטיפול ממושך, צריך להיות במעקב רופא. התרופה מתאימה לכאבים עוויתיים באופי שלהם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות