פרופיטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/11/2014 | 20:17 | מאת: מעין

שלום, הבן שלי בן 5. ברקע שקד שלישי מוגדל- נחירות, פה פתוח, נזלת.. בעבר המון דלקות אוזניים. דלקות האוזניים פסקו מאז שהתחלנו לצרוך קבוע פרופיטן נוזלי בהמלצת רופא.. גם הנזלת פחתה (לא נעלמה). הסיבה שלקחנו פרופיטן היא רק מהממצאים שציינתי לעיל. כאמור בני כבר לוקח במשך שנתיים פרופיטן כעת הוא כבר במינון 5 סיסי - פעמיים ביןם. מה דעתכם? מה הסיכונים? תופעות לבד? צריכים לבדוק משהו באופן תקופתי? אשמח לחוות דעת

מעיין שלום, ניתן להשתמש בפרופיטן לאורך זמן בתנאי שיש מעקב רופא. מכיוון שהתרופה בעיקר עזרה להפסקת דלקות אוזניים חוזרות (לפי מה שהבנתי מתיאורך), ניתן להתייעץ עם הרופא לגבי המשך הטיפול, כי ככל שגדלים דלקות אוזניים פוחתות גם בלי טיפול. תופעות לוואי מפורטות בעלון לצרכן. כל הופעה של תופעת לוואי חדשה, מחייבת התייעצות עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות