אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/11/2014 | 14:41 | מאת: תמר

שלום רב. עברתי עקירה לפני שבוע וכנראה שיש זיהום קטן, אוזן כואבת, בלוטות בולטות. אני אלרגית כמעט לכל דבר: אוגמנטין, הרטרומיצין, פנצלין, נורופן, אדוויל, אטופן, אספרין. הרופא שיניים רוצה לתת אנטיביוטיקה אני חושבת שלקחתי זטו או זינט בעבר והיה בסדר רק לא זוכרת מה והוא לא מכיר את האנטיביוטיקות הללו. הרופא משפחה לא עובד היום. האם אוכל לקבל את עזרתכם בנושא? המון תודה

תמר שלום, רק רופא יכול לקבוע מהו הטיפול האנטיביוטי המתאים עבורך. ברוב המקרים של אלרגיה לפניצילין, רופאי השיניים רושמים אנטיביוטיקה בשם דלאצין. זטו היא אנטיביוטיקה מהמשפחה של אריתרומיצין והיא מכילה את החומר הפעיל azithromycin. זינט היא ממשפחת הצפלוספורינים והחומר הפעיל הוא cefuroxime. ליאת

27/11/2014 | 20:33 | מאת: תמר

ליאת תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום תרופות ורוקחות