יציאות אצל פעוט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/11/2014 | 09:41 | מאת: חני

בוקר טוב.רציתי לדעת האם ניתן לסייע לתינוקת שלי- בת שנה ושלושה חודשים ביציאות שלה. יוצאים לה כמו גלילים וקשים בצבע חום כהה.היא אוכלת סימילאק הכחול בבוקר ולפני שינה.האם הדיסה לא מתאימה לה?

חני שלום, כדי לדעת עם תחליף החלב לא מתאים עבור בתך צריך עוד פרטים. חשוב לשים לב שהיא שותה מספיק, ושיש צריכה מספקת של סיבים במזון שלה (פירות, ירקות, דגנים מלאים). ניתן לסייע לריכוך יציאות ע"י תכשירים תרופתיים כמו פגלקס או נורמלקס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות