נשירה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/11/2014 | 22:23 | מאת: ש

שלום, אני מתעניינת בתכשיר או כל טיפול אחר המונע נשירת שיער בבקשה.

שלום, יש תכשירים טבעיים (תוספי תזונה) שמסייעים בטיפול בנשירה. אלה מוצרים שמבוססים על תערובת ויטמינים ומינרלים, תערובת חומצות אמינו, או סיליקה. חשוב לציין שמוצרים אלה אינם תרופתיים ואין להם התוויה רפואית מאושרת. בנוסף, יש שמפו או קצף לשיער לאותה מטרה. תכשיר תרופתי בשם מינוקסי מיועד לטיפול בנשירה על רקע התקרחות גנטית (גם אצל נשים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות