כאבי בטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/11/2014 | 23:35 | מאת: אני

אני סובלת שנים מכאבים בבטן. עברתי את כל הבדיקות כולל mri סיטי גסטרו קולו והכל תקין. הרופאים אומרים שאני סובלת ממעי רגיז יש תקופות של רוגע ויש תקופות של כאבים שמגיעים למיון. כרגע סובלת ממשהו חדש כאב מתחת לחזה שורף לקחתי אומפרדקס ואז פמוטידין אחרי 3 שעות ולא עזר . אחרי שעה התחילו לי כאבי בטן עם יציאות רכות ועיוותים . האם פפברין או קל בטן יעזרו?תודה

שלום, קלבטן ופפברין יכולים להקל על כאבי בטן עוויתיים. מכיוון שפפברין היא תרופת מרשם, לא אוכל להמליץ על השימוש בה ותצטרכי להתייעץ עם רופא. מכיוון שהכאב שאת מתארת הוא חדש, מומלץ להיבדק ע"י רופא. ניתן גם להתייעץ עם נטורופת/ית לגבי טיפול במעי רגיז. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות