שלשולים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/12/2014 | 02:23 | מאת: אפללו חן

ליאת יקרה שני הבנים שלי משלשלים הגדול שלי עוד מאט בן 6 שנים והתינוק שלי בן חודש וחצי הגדול משלשל יומיים ממש מימי ללא חום והתינוק התחיל היום פעמיים כבר איך אוכל לעזור להם ולא להחמיר תמצב מה לגבי תזונה ?! התייבשות ?! למה להשים לב בעיקר?!?? אודה לתשובה מהירה אני לא רגועה

חן שלום, לגבי התינוק. תינוקות נוטים יותר להתייבשות ולכן אם השלשולים ממשיכים, פני לרופא. לרוב, לא ממליצים על שינויי תזונה בתינוקות משלשלים. אם את מניקה, המשיכי ואם את נותנת תחליף חלב, ניתן לנסות תחליף דל בלקטוז. לגבי הבן הגדול, הקפידי שישתה מספיק. מומלץ להימנע ממזון מתובל, מטוגן או חריף וכן ממוצרי חלב. אם הוא חלש מאוד, ממעט במתן שתן, פני לרופא. לילד הגדול ניתן לתת פרוביוטיקה. ליאת

02/12/2014 | 11:38 | מאת: חן

איך אדע שהתינוק לא רגיש לסימילאק שבעצם יותר מחודש הוא אוכל ממנו וגם הנקה קצת !

מנהל פורום תרופות ורוקחות