כאבים מתחת לחזה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/12/2014 | 19:05 | מאת: רחלי

בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבים חזקים מתחת לחזה מקרין על החזה כמו שריפה כזאת מבפנים ולחץ וגם כמו שהשרירים ממש כואבים. כל מה שאני אוכלת מכאיב לי ועולה למעלה . לקחתי אמפרדקס אבל לא עוזר פשוט תור לגסטרו רק עוד 3 חודשים. בנתיים ממש מתפתלת.

רחלי שלום, אין בסמכותי ובאפשרותי לתת לך אבחנה רפואית. כדאי לנסות להקדים את התור או להיעזר ברופא משפחה. ברדע שיש אבחנה רפואית לבעיה, ניתן לייעץ על טיפול תרופתי או משלים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות