קלונקס ואוגמנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/12/2014 | 13:02 | מאת: בן

שלום רב אני נוטל תרופת רסיטל 40 מילגרם ביום. וכאשר אני הולך לרופא שיניים אני נוטל שעה לפני קלונקס 0.25 . אני עומד לבצע השתלות וביקשו מימני לפני הטיפול ליטול אוגמנטין 875 , ולמען הכאבים arcoxia 60mg. האם יש בעיה לקחת את הקלונקס לפני הטיפול עם האנטיביוטיקה ועם יתר הכדורים במשך היום ?

בן שלום, קלונקס לא מתנגשת עם התרופות האחרות שאתה נוטל. תתכן אינטראקציה בין רסיטל לארקוקסיה, שמעלה את הסיכון לדמם. התייעץ עם הרופא המטפל לגבי השילוב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות