מה עושים כשהילד מסרב לבלוע תרופה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/12/2014 | 13:33 | מאת: איריס

שלום רב ילד בן שנתיים וחצי מסרב בתוקף לבלוע את המוקסיפן שצריך לקבל לדלקת גרון. אין שום תחליף, כמו נרות למשל? תודה רבה

איריס שלום, מוקסיפן נחשבת לטעימה מבין האנטיביוטיקות. אין נרות וסביר להניח שסירופ חליפי יהיה פחות טעים. ניתן לערבב עם קצת (!) מים או מיץ, לספר סיפור על התרופה או לתת ממתק קטן אחרי. ליאת

07/12/2014 | 23:56 | מאת: איריס

הי ליאת, למרות הטעם, הילד אינו מוכן בשום אופן לבלוע. נוסו כל המניפולציות האפשריות. האם ניתן לפורר כדורי מוקסיפן במינון זהה (250 מ"ג)? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות