אגנוס קאסטוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/12/2014 | 09:47 | מאת: ט

היי האם מומלץ להשתמש באגנוס קאסטוס? אם המחזור לא סדיר ובקושי מגיע... וכמה זמן משתמשים בזה ? קניתי את הטיפות של אלטמן ( אני מנסה להרות וקראתי שזה טוב למי שיש שחלות פוליצסטיות ולי יש)

שלום, אגנוס קאסטוס או שיח אברהם משמש ברפואה האלטרנטיבית לטיפול במגוון בעיות הורמונליות, כולל הבעיות שציינת. תוכלי לנסות להשתמש בו אם אין לך התוויות נגד (הריון, שימוש בתרופות הורמונליות). אני ממליצה לעבור לטיפול אצל מומחה פריון אם תוך 3 חודשים אין תוצאות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות