רטלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/12/2014 | 15:56 | מאת: תהילה

העים אני יכולה לקנות רטלין עם מרשם. גם לא דרך הקופה שאתם עובדים איתם וטיפה לשלם יותר ?

תהילה שלום, כדי לרכוש ריטלין יש צורך במרשם רפואי תקין, העונה על דרישות החוק. ניתן לרכוש באופן פרטי, אך רצוי שיהיה מעקב על נטילת הכדורים ושהמרשם יעבור דרך התוכנה של קופת חולים. ליאת

09/12/2014 | 02:41 | מאת: תהילה

המרשם שלי תקין ודרך קופת חולים השאלה עם ניתן בכל זאת לקנות רטלין גם דרכם כי אני מודעת לכך שאתם לא עובדים עם כללית ועם אתם לא עובדים עם כללית אפשר בכל זאת לרכוש את את המרשם גם עים עולה טיפה יותר?

מנהל פורום תרופות ורוקחות