שימוש במינירין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/12/2014 | 19:54 | מאת: סמידודי

אנע בן קרוב ל70 שנה וסובל ממתן שתן מספר רב של פעמים בלילה - לא עקב ערמונית מוגדלת. הרופא יעץ לי לקחת מנירין לפני השינה. מה בדיוק עושה תרופה זו?

שלום, מדובר בתרופה נוגדת השתנה, המיועדת לטיפול באנשים הסובלים ממתן שתן מוגבר בלילה וכן לסובלים מהרטבת לילה. אני מצרפת כתובת של העלון לצרכן לקריאה נוספת: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/minirin_tablets_pt_1273047179785.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות