שאלה לגבי גזים בתינוקות,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/12/2014 | 12:53 | מאת: יפית סבן

בתי בת חודש ושלושה שבועות,סובלת נורא מגזים אנחנו כבר 3 שבועות משתמש מים בסימיקול וזה לא עוזר,האם יש תכשיר אחר שיכול לעזור? והאם גראפווטר בטוח לשימוש?

יפית שלום, אם סימיקול לא עוזר, אפשר להחליף לתכשיר אחר. יש תכשירים תרופתיים (כמו בייביזים) או תכשירים הומאופתיים או תכשירים טבעיים כמו גרפווטר. גרפווטר בטוח לשימוש עם פועלים לפי הוראות היצרן. ליאת

11/12/2014 | 16:17 | מאת: יפית סבן

תודה רבה על התשובה המהירה,האם לביביזים שהצעת צריך מרשם רופא?

מנהל פורום תרופות ורוקחות