בלזאם פרו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/12/2014 | 23:48 | מאת: אורן

שלום האם מוכר לכם החומר שמן בלזאם פרו (Balsam of Peru)? ידוע לי שמבחלקה לסיעוד מורכב באחד המוסדות המכובדים משתמשים בין השאר גם בתכשיר הנ"ל לפצעי לחץ, ומייצרים את זה במקום. האם זה מתאים לכל סוגי הפצעים ובכל הדרגות? מה התכונות של החומר, למה הוא הוא יעיל? תודה

אורן שלום, פרו בלזאם הוא כנראה אחד המרכיבים בתכשיר שמכינים במוסד זה. מדובר בשרף טבעי שמיוחסות לו תכונות חיטוי, עידוד גדילה של תאי עור, והוא משמש בהכנות לטיפול בפצעים, כיבים, תפרחת חיתולים וטחורים. סביר להניח שזה לא המרכיב הפעיל העיקרי בהכנות אלה. חומר זה משמש גם בהכנות קוסמטיות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות