ייבוש חלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/12/2014 | 08:39 | מאת: נוית

שלום לך.אני שבוע אחרי לידה ושככתי לקחת כדור לייבוש חלב.ונהייה לי כאבים וגודש ואני לא מעוניינת בהנקה.מה אפשר לעשות כדי להוריד אותו חוץ מכרוב וחזייה לוחצת?

נוית שלום, ניתן להקל על הגודש ע"י הוצאת חלב מהשד תוך כדי אמבטיה חמה. יש להוציא רק מעט חלב עד להקלה על הגודש. ייבוש החלב נעשה ע"י תרופה הדורשת מרשם רופא. יש הטוענים ששתיית חליטות נענע או מרווה יכולות לסייע בייבוש החלב. חשוב לשים לב שלא תתפתח דלקת בשד בעקבות הגודש, ואם את מעלה חום, יש לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות