אתופן 500

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/12/2014 | 22:11 | מאת: פאני טוהר

קבלתי לפני 3 ימים אתופן פעם ביום ביום השני התחיל גרד בכל הגוף היום יום 3 עדין מגרד הטם זה אלרגיה מה לעשות הכדור ממש עוזר לכאב מה עם הגירוד אסבול בשקט אם זה לא איתות לנזק כל שהוא

פאני שלום, ייתכן ומדובר בתגובה לטיפול התרופתי. מומלץ שרופא יבחן את הפריחה ויחליט אם מדובר בפריחה מסוכנת שמחייבת הפסקת טיפול. בכל מקרה, אין שום סיבה לסבול, ניתן להחליף לתרופה אחרת שלא גרמה לך לאלרגיה בעבר ולטפל בכאב ללא תופעת הלוואי הזו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות