אנטיביוטיקה זטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/12/2014 | 17:55 | מאת: מרי

שלום, קיבלתי אנטיביוטיקה זטו לטיפול בחיידק אוראופלזמה בשתן. הרופאה אמרה לי לקחת ביום הראשון 2 כדורים ביחד (50 מ"ג סה"כ) ולאחר מכן בארבעת הימים הקרובים בכל יום כדור 1 (250 מ"ג), משיטוט ברשת מצאתי שלרוב לטיפול באוראופלזמה אומרים לקחת 4 כדורים בבת אחת וזהו. במידה והחיידק אכן רגיש לאנטיביוטיקה הנ"ל האם זאת הצורה הנכונה לקחת את הכדורים? האם נטילת הכדורים באופן שאמרתי פוגעת בסיכויי הצלחת הטיפול? תודה מראש

מרי שלום, אופי הטיפול שרשמה לך הרופאה הוא גם מקובל בזיהום של אוראופלזמה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות