Fo-TI

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/12/2014 | 00:26 | מאת: אילן

שלום קראתי על הצמח Fo-TI או בשמו השני - He Shou Wu שיש לו תכונות "מצעירות"ובין השאר יכול להפוך שיער מאפיר/לבן לשיער בצבע המקורי כהה. האם זו אגדה בלבד או שיש דברים בגו? במידה וכן, מה הכמות היומית הנדרשת? ולאורך כמה זמן יש ליטול בכדי לראות תוצאות? ובכלל, האם הוא בטוח לשימוש? תודה רבה

אילן שלום, כל עוד אין הוכחה מחקרית, מדובר בפולקלור ומסורת סינית. אין עדות חד משמעית שהתכשיר אכן מחדש נעורים וצבע שיער. בענייני בטיחות, דווחו מס' מקרים של פגיעה בכבד המיוחסים לשימוש בצמח זה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות