צינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/12/2014 | 21:27 | מאת: נועם

שלום האם מוכר לכם התכשיר "גרציצניקי" רפידה מחחמת המכילה אבקת חרדל המסייעת בטיפול בהתקררות, שיעול ושפעת Gorchichniks - A heating pad with mustrard power for the assistance of treating cold, cough and flu treatment * 100% טבעי * משפיע תוך דקות * מארז חסכוני - 10 רפידות באריזה * מתאמים לשימוש כל בני המשפחה חומר פעיל: Sinapis Juncea - L האם זה מועיל לצינון? בטוח לשימוש? האם יש התוויות נגד? אפשר לתת את זה גם לחולים מבוגרים? אלו עוד דברים יכולים להתאים לצינון בחולה מבוגר שלא אוכל דרך הפה? תודה

נועם שלום, גרצ'יצ'ניקי מקלה על סימפטומים של התקררות, ע"י חימום של איזור החזה והרפייתו, כך שמתאפשרת נשימה קלה יותר. המוצר בטוח לשימוש, אך אסור לשימוש על עור פצוע או אם יש רגישות לחומר הפעיל. אם מדובר בחולה שלא יכול לקבל תרופות דרך הפה בכלל, גם לא בסירופ, ניתן להיעזר בשמנים אתריים להרחה (אקליפטוס, הדס, מנטול, וכו') ובתרסיסים לאף (תרופתי או טבעי). בחולים כרוניים, קשישים, או שנוטלים תרופות כרוניות, יש להתייעץ עם רופא או רוקח לפני שימוש בתוספי תזונה ותרופות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות